Bloggpost

Det handler om endring

Dette er det mitt første innlegg, på min første blogg. Denne bloggen skal ikke være en presentasjon av meg på godt og vondt, men sette fokus på noe helt annet – Digital Markedsføring! Jeg går bachelor i HR og personalledelse, og har i år valg dette emnet. Det er i den anledning at akkurat denne bloggen i likhet med mange andre er blitt laget.

Det hele handler i stor grad om det samfunnet vi lever i og hvordan det er i stadig endring, det går fort og endringene er for mange store og «skumle». Og hvordan skal vi møte disse endringene? Det er nok for mange vanskelig å se for seg akkurat dette, da mange av oss lever i en tilstand hvor vi ikke er veldig tilpassingsdyktige for endringer.

Jeg håper at dette valgemnet skal kunne gi meg noen svar og masse kunnskap om akkurat slike problemstillinger både gjennom mine foreleserer; Arne Krokan, Anders Mamen, Cecilie Staude og Karl Philip Lund, men også gjennom praktiske oppgaver og erfaring gjennom faget.

Om du er interessert i akkurat dette, du også, så følg gjerne med videre, eller legg igjen en kommentar! Vil dere lese mer om digital markedsføring, sjekk også denne bloggen https://www.ttokerud.no/blog/.

/AndreaVanglo

Mitt navn er Andrea T Vanglo Olsen og jeg er 21 år gammel. Jeg tar bachelor i HR og Personalledelse ved Høyskolen Kristiania, og går andre året. I år tar jeg fordypning i Digital Markedsføring, og det er grunnen til at jeg har startet denne bloggen. Følg med dersom du interesserer deg for akkurat dette, du også.

2 kommentarer

  • Emeline Braatlund Larsen

    Hei Andrea!
    Først og fremst: gratulerer med vel overstått første blogginnlegg! Det er gøy å lese at du er spent på dette valgfaget. Det burde du være, det er så lærerikt!! Neste gang kan du gjerne bruke bilder (med kilde) og underoverskrifter for å gjøre innlegget mer spennende. Gleder meg til å lese de neste innleggene dine. Lykke til videre med skrivingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *