Bloggpost

Personlig Merkevarebygging

I den tredje delen av kurset Digital Markedsføring skal foreleser Karl Philip Lund ta oss gjennom e- varehandel. En stor del av denne delen av kurset, er å opprette en velfungerende nettbutikk. I tillegg til dette skal vi lære oss hvordan vi benytter oss av OKR og hvilke betydning det har for selskaper.

Første forelesning

I denne modulen av kurset foregår all undervisning på nettet, gjennom ulike plattformer. Zoom har blitt vår største kommunikasjonsplattform, og det er her alle våre forelesninger blir avholdt.

I den første forelesning vil jeg trekke frem gjesteforeleser Julie E. Melby Foss, som både er tidligere student ved faget Digital Markedsføring og ansatt som operativ markedsassistent i INEVO. Hun snakker her om viktigheten rundt personlig merkevarebygging, og spesielt da rettet mot LinkedIn, og dens sammenheng med fremtidige jobbmuligheter.

Personlig Merkevarebygging
LinkedIn

/AndreaVanglo

Mitt navn er Andrea T Vanglo Olsen og jeg er 21 år gammel. Jeg tar bachelor i HR og Personalledelse ved Høyskolen Kristiania, og går andre året. I år tar jeg fordypning i Digital Markedsføring, og det er grunnen til at jeg har startet denne bloggen. Følg med dersom du interesserer deg for akkurat dette, du også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *